Duik van het jacht in het azuur blauwe water | Dive from the yacht into the clear blue water | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Hier zijn alle specificaties, neem bij twijfel zeker eerst contact met ons op.

Vaarbewijs

Zeilcertificaten en vaarbewijzen verschillen van land tot land, maar voor het charteren van een zeiljacht in Griekenland moeten er twee personen met een ICC for inland and coastal waters (Vaarbewijs II) aan boord zijn of de schipper moet een verklaring afgeven dat er een tweede persoon aan boord is met voldoende vaarervaring.

Sinds 1 januari 2010 wordt het ICC automatisch ontvangen bij het behalen van het Klein Vaarbewijs 2 op één pas. Een Klein Vaarbewijs of TKN dat is afgegeven vóór die datum kan bij de VAMEX worden omgezet naar een nieuw model met "geïntegreerd ICC" (kijk op www.vamex.nl voor extra informatie en het aanvraagformulier).

Deze overeenkomst met de verhuurder is gebaseerd op de toezegging van de huurder dat deze gekwalificeerd is voor het zeilen van een jacht op zee met zeemanschap en navigatie. Indien de huurder bij inscheping geen geldige kwalifikaties kan tonen verklaard de verhuurder deze overeenkomst nietig en kan er niet worden vertrokken zonder een kapitein in te huren. Mocht de huurder dit niet willen kan de huurprijs niet worden gerestitueerd.

Bij gebrek aan een diploma Vaarbewijs 2 of TKN neem dan contact op voor meer informatie.

Transitlog

In Turkije en Kroatië is door een aantal verhuurders een transitlog verplicht gesteld. Het transitlog is een chartervergunning (scheepspapieren) die wordt afgegeven door de lokale autoriteiten. In Griekenland, is een transitlog niet verplicht.

Wij adviseren graag. Dus neem bij twijfel over voldoende ervaring gerust telefonisch contact met ons op om te overleggen. Voor een ontspannen zeilvakantie en is het zich veilig voelen op de boot natuurlijk een voorwaarde!    
   

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.