SAIL IN GREECE BIEDT PRECIES DE ZEKERHEID DIE JE ZOEKT!

let your dreams set sail | Laat je zeil droom uitkomen | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Het team van Sail in Greece bestaat namelijk uit een internationaal gezelschap, daardoor kunnen we prima inspelen op alle wensen en voorkeuren. We spreken Nederlands, Grieks, Engels, Duits, Frans en Spaans. Bovendien bevinden wij ons ter plaatse. Sail in Greece kan zekerheid bieden omdat wij ons in Griekenland bevinden en daar door alle 'ins en outs' kennen binnen de Griekse zeiljacht verhuur. Alle partners waar wij mee samen werken kennen we persoonlijk en daar door weten we dat alle jachten veilig en goed onderhouden zijn. Groot voordeel van Sail in Greece is dat wij géén boekings en reserveringskosten rekenen EN bovendien hebben we goed contacten met ons partners waar door we regelmatig mooie aanbiedingen hebben.De belangrijkste punten even op een rijtje;
    - Nederlandse én Grieks team
    - Zekerheid doordat wij 'op zijn Nederlands' werken
    - De beste prijs/kwaliteitsverhouding
    - Wij kennen de omgeving, omdat we ons ter plaatse bevinden
    - Duidelijkheid over de prijs..
    - Aanvullende extra diensten bij te boeken
    - 100% klant tevredenheid
    - Wij selecteren alleen de beste partners
    - Persoonlijke service en aandacht
    - Iemand die je eigen taal spreekt

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.