specialegelegenheden

De zeiljachten van het type Bavaria zijn de grote favoriet van de meeste zeilers.

De zeiljachten van het type Bavaria zijn de grote favoriet van de meeste zeilers. In de meeste bestemmingen en dus ook in Rhodos en Kos zijn er dan ook veel verschillende Bavaria modellen te huur. De Bavaria jachten staan bekend om hun goede huurprijs - kwaliteit verhouding. Sail in Greece biedt de boten Bavaria 39 Cruiser tot Bavaria 51 Cruiser  te huur aan in haar vloot. De boten zijn alom bekend, het is natuurlijk fijn om een boot te huren die je al 'kent'. Heerlijk de eilanden verkennen en de Turkse kust. Geniet van een mooie zeilvakantie aan boord van de Bavaria.

De prijzen per week lopen al vanaf € 1.950,- voor de huur van een Bavaria 39 Cruiser tot € 4.900,-  voor de huur van een Bavaria 51 Cruiser in het laag seizoen. Neem contact op voor de huurprijzen in het hoogseizoen en speciale last minute aanbiedingen.

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.