specialegelegenheden

Bavaria 50 Cruiser

Bavaria 50c 01

Rhodos / Kos - Griekenland

5 cab / 10 pers /  wc

Samen met de Bavaria 49 is de Bavaria 50 het ruimste zeiljacht binnen onze vloot, ideaal voor groepsreizen te organiseren!

Voor nog geen €40,- per persoon per dag in het laagseizoen is dit grote zeiljacht een zeer toegankelijk ook voor de lagere budgetten!Een zeiljacht met zoveel ruimte is ideel voor een zeilvakanties met groepen of grote families, misschien zelfs voor een heuse een familie reunie!? De Bavaria 50 heeft het allemaal en mocht er onverhoopt niet genoeg ruimte zijn dan is het natuurlijk altijd nog mogelijk een tweede zeiljacht te huren dit met de Bavaria 50 in flottieltje mee kan varen.

De huurprijs is al vanaf €2750,- per week hoef je het niet te laten! Dat is niet meer dan 275,- per persoon per week.

Borg €3000,-

Boot specificaties

typeSloop
hutten / slaapplaatsen 3 / 6
LOA 12.17m
toiletten 2
jaar 2006/8

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.