specialegelegenheden

Bavaria 44

Bavaria 44 01

Rhodos / Kos - Griekenland

4 cab / 8 pers / 2 wc

De ruime Bavaria 44 is met zijn 8 slaapplaatsen is ideaal voor bijvoorbeeld een groep van 8 vrienden of twee families.

Bij volledige bezetting komt de prijs voor dit jacht in het laagseizoen op maar €32,50 per persoon per dag!

De Bavaria 44 is een prachtig jacht met luxe accommodatie de vier hutten, met acht ligplaatsen zorgen voor extra slaapplaatsen in de salon. Zoals met alle Bavaria jachten zijn de zeileigenschappen is uitzonderlijk, de robuuste constructie verzekert een veilige en comfortabele doorgang. Er is veel aandacht besteed aan detail en aan de kwaliteit van de inrichting en uitrusting.

De Bavaria 44 is al voor €227,50 per persoon per week beschikbaar en zal voor een onvergetelijke zeilvakantie zorgen.

Borg €2000,-

Boot specificaties

typeSloop
hutten / slaapplaatsen 4 / 8
LOA 13.95m
toiletten 2
jaar 2002/4

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.