specialegelegenheden

Bavaria 41 Holiday

Bavaria Holiday 41 01

Rhodos / Kos - Griekenland

3 cab / 6 pers / 2 wc

De Bavaria 41 Holiday doet precies wat het zegt...  het jacht geeft je het volledige vakantiegevoel!

 

Met ruimte voor wel 8 personen is de cruiser Bavaria 41 Holiday de ideale keuze voor twee of drie families of voor een grotere gezelschappen. Het ruime interieur, het gemak van de besturing, alsmede de hoge stabiliteit van deze cruiser dragen bij aan de sublieme ervaring van het zeilen.

Boot specificaties

typeSloop
hutten / slaapplaatsen 3 / 8
LOA 12.55m
toiletten 2
jaar 2008

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.