specialegelegenheden

Een Lagoon catamaran is zeer geschikt voor een zeilvakantie met veel personen, de Lagoon biedt heel veel ruimte en comfort voor het hele gezin, familie of vriendengroep.

Een Lagoon catamaran is zeer geschikt voor een zeilvakantie met veel personen, de Lagoon biedt heel veel ruimte en comfort voor het hele gezin, familie of vriendengroep. Ontdek de mooiste stranden en baaien, ook ondiepe ankerplekken zijn namelijk geen enkel probleem met de Lagoon!

Sail in Greece verhuurt Lagoon catamaran 39 en 400 tot 10 personen.

Charter Lagoon 400 from Rhodes | huur een Lagoon 400 vanaf Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Charter Lagoon 39 | from Rhodes | huur een Lagoon 400 vanaf Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.