specialegelegenheden

Thuishaven Rhodos

Mandraki haven Rhodos Griekenland | Mandraki harbor Rhodes Greece | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Jachthaven Mandraki Marina Rhodos

Mandraki jachthaven is in de oudste haven van Rhodos stad. Het is een openbare haven die niet alle faciliteiten van een moderne eigen jachthaven biedt, maar ze geven een minimum aan comfort, stroom, water en supermarkten bevinden zich in de buurt van de jachten. Zowel de haven als de stad van Rhodos zijn gevestigd in het noordelijkste puntje van het eiland direct onder het middeleeuwse kasteel en tegenover het marktplein van Rhodos. Het ligt op 30 minuten rijden van de luchthaven en op 20 minuten lopen van de commerciële (veerboot) haven van Rhodos.

Mandraki haven was de belangrijkste haven van Rhodos voor bijna 2500 jaar. Aan de linkerkant zie je de ingang van de haven en de twee herten, Elafos en Elafina. Het wordt aangenomen dat de Kolossus van Rhodos stond daar over de ingang heeft gestaan, het Rhodian symbool van kracht en rijkdom. Mandraki Harbour blijft nog steeds zeer actief, met veel van zeilboten, privé jachten en kleine cruiseschepen die uitstapjes in Rhodos en andere nabijgelegen eilanden bieden.

Mandraki haven Rhodos Griekenland | Mandraki harbor Rhodes Greece | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Thuishaven Kos

Kos thuishaven Rhodos Griekenland | Kos harbor Rhodes Greece | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Kos marina - Kos 

KOS MARINA is officieel geopend op 15 mei 2001 en is een natuurlijke en veilige baai. De marina biedt sindsdien hoogwaardige diensten aan haar gasten aan.

De haven ligt direct naast de oude haven van Kos, het hart van de Dodekanese eilanden, de Egeïsche Zee en van Griekenland.

Kos is een van de meest charmante resorts in Griekenland en één van de beste zeil & vaargebieden in Europa!

Kos Marina kwam onder het beheer van KOS Ependitiki SA (een bedrijf dat eigendom is van de gemeente Kos-stad) in 1999. Sindsdien is € 8.000.000 geïnvesteerd, het toepassen van het ambitieuze programma van de bouw van de beste jachthaven in de Egeïsche Zee!

Twee jaar later was Kos Marina klaar om een uitgebreide waaier van diensten aan te bieden aan jachten.

Kos thuishaven Rhodos Griekenland | Kos harbor Rhodes Greece | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.