„Klik

Dodekanese eilanden zuid Egeïsche zee | Dodecanese south Aegean islands | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

De mooiste zeilroutes in het Dodekanese gebied

Eindelijk vakantie! Tijd om het er eens echt van te nemen! En hoe kun je dat beter doen dan er met de zeilboot op uit trekken. Op zoek naar de volledige rust. Afgelegen baaien met verlaten stranden, kleine haventjes met lokale kafenion. Voel voor even, hoe het is om te wonen op deze rustgevende plekken.

De vissershaventjes zijn schilderachtige en ankerplaatsen zijn er volop op deze idyllische plekken, bovendien barst het er van de geschiedenis en de cultuur, kortom Griekenland is dé perfecte bestemming voor een mediterrane zeilvakantie. De vaarafstanden in de Dodecanese zijn zeer te overzien er is zoveel te ontdekken op en rondom de vele Griekse eilanden. Huur een zeiljacht en ontdek dat de Dodecanese boordevol mooie plekken is, een uniekvaargebied om in het hart aan te verliezen.

Er zijn prachtige routes te maken langs al die pittoreske typische Griekse eilanden. Griekenland beschikt over meer dan 1.400 eilanden waarvan er slechts 169 bewoond zijn. In Griekenland heb je vele uiteenlopende zeilgebieden voor een onvergetelijke zeilvakantie. Er zijn ook vele geweldige zeilroutes langs de Griekse eilanden. Sail in Greece vertrek voornamelijk vanuit de Dodekanesos met Rhodos als uitvalsbasis. De Dodecanese eilanden bevinden zich in de Egeiische zee en dit is een prachtige omgeving om pittoreske Griekse eilandjes te bezoeken. Leg aan in klein vissershaventjes en eet in gezellige Griekse kafenions.

 

Griekenland is het ideale zeilgebied, honderden eilandjes met nog meer pittoreske haventjes en azuurblauwe baaien.
Perfect voor een prachtige zeilvakantie!

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.