Aegean Airlines vanaf 2016 op Schiphol

30 oktober 2015 By Wendy

Aegean Airlines gaat (naar alle waarschijnlijkheid vanaf 27 mei 2016) tussen Athene en Amsterdam vliegen, zo hebben diverse bronnen tegenover TravelPro bevestigd naast het feit dat vice-voorzitter Eftichios Vassilakis van Aeagean Airlines Amsterdam ook heeft genoemd als nieuwe bestemming tijdens de presentatie van de bedrijfsplannen van de airline.


De komst van de Griekse airline biedt nieuwe mogelijkheden met betrekking tot het vervoer naar de Griekse eilanden. Het Star Alliance lid biedt vanaf Athene aansluiting op alle binnenlandse bestemmingen, waarvan een groot aantal ook door Transavia wordt aangeboden. De Nederlandse airline kondigde deze week aan groots in te gaan zetten op de Griekse eilanden (en de Canarische Eilanden). De plannen van Aegean Airlines om tussen Amsterdam en Athene te gaan vliegen lagen er al langere tijd.

Op dit moment is het bekend dat Aegean, door Skytrax meermaals uitgeroepen tot beste regionale airline van Europa, vijf dagen per week gaat vliegen op de route waar KLM ook al twee dagen per week op vliegt. De luchtvaartmaatschappij gaat in totaal zes nieuwe landen en elf nieuwe internationale bestemmingen toevoegen aan haar netwerk waardoor het totaal op 111 bestemmingen komt. Amsterdam, Nice, Ljubljana, Bari, Luxemburg en Lissabon zijn enkele van de nieuwe bestemmingen. Het aantal binnenlandse bestemmingen blijft stabiel op 34. Aegean zal tot eind 2016 vier nieuwe A320’s toevoegen, waarmee het totale aantal vliegtuigen komt tot 61.

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.