Sailing holiday is great for children | zeilvakanties zijn fantastisch voor kinderen | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Een succesvolle familie vakantie

Altijd al eens een familie zeil vakantie willen organiseren waarbij iedereen tevreden is? Moeilijk? Welnee!

Meezeilvakanties in Griekenland  zijn er in allerlei vormen en maten. Zo kun je een zeilvakantie boeken waar bij de meezeilt aan boord van het schip van de schipper en zijn vrouw.. maar waarbij je vrij blijft in je hapjes en je sapjes maar je kunt er ook voor kiezen om een zogezegde  "al-inclusive'' zeilvakantie te boeken, hierbij is zelfs het eten en drinken tot in de details verzorgd.

 

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.