teambuilding

aangepastaanjulliewensenTEAM BUILDING op Rhodos

Op zoek naar een unieke activiteit? Een activiteit die jullie nog nooit hebben gedaan, iets nieuws en iets waar iedereen aan mee kan doen? Dan hebben wij wat voor je! Een custom-made programma biedt je de mogelijkheid om een zeiltrip te organiseren die helemaal is afgestemd op jullie wensen. Een goed teamgevoel creëren in een bedrijf is niet eenvoudig. Veel vergaderingen, lange pauzes of gesprekken zullen het teamgevoel niet versterken. Een lang weekend naar Rhodos met een overnachting en verschillenden activiteiten is een unieke manier om een hecht team te creeeren! Organiseer een zeilcruise van 1 of meerdere dagen. Met een grote groep kunnen er meerdere boten samen zeilen. Ook accommodatie en transfer en andere activiteiten kunnen geregeld worden. We zullen samen kijken naar wat jullie wensen zijn en kijken hoe we deze kunnen verwerken in het teambuilding programma. Het voordeel van een custom-made programma is dat je alles kan toespitsen op jullie bedrijf of groep. Daag je klanten of collega’s uit om mee te doen met deze unieke ervaring! Al onze dagtrips vertrekken vanaf Rhodos, een uniek locatie voor een uniek  teambuiling project!

Er is niet één methode om een sterk teamgevoel te vormen. Elke team is anders en vereist ook een andere aanpak.

ZEILCRUISE + ACCOMMODATIE + TRANSFER

Neem contact met ons op voor een speciaal op maat gemaakte teambuilding uitje.

  • Mandraki haven Rhodos

    Mandraki haven Rhodos

  • Anthony Quinn Baai Rhodos

    Anthony Quinn Baai Rhodos

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.