Dag zeilen met de hele familie op Rhodos | Daysailing with the whole family on Rhodes| Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Rhodos is een groot eiland waar heel veel te doen én te zien is, maar een dagje exclusief zeilen op een privé zeiljacht met het hele gezin, de hele familie of je vrienden, dát maakt de vakantie echt onvergetelijk!
Voor de meeste zeiltochten wordt het jacht in zijn geheel privé verhuurt. Maar er zijn er ook tochten voor een kleiner budget mogelijkheid.
Op dinsdag en vrijdag vinden er groepsexcursies plaats. Deze dagtochten vertrekken en eindigen in de Mandraki Haven, vertrek om ongeveer 10.00 en zijn terug rond 17:00.

ER ZIJN TWEE MOGELIJKHEDEN;
1. Zeilcruise met een PRIVE jacht - je bent alleen met je eigen gezelschap
2. Dag excursie zeiltrip met EEN GROEP (je sluit aan bij een groep)

Lees hier onze beoordelingen; Tripadvisor

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.