specialegelegenheden

KOLYMBIA COMFORT

SunOdyssey49 2

 • ULDB 53 | Dromor 50 (15-16 meter)
  1-20 pers (Privé)
  Lunch inbegrepen
  v.a. 750€ per dag privé


  Inbegrepen;
  kapitein
  brandstof
  water, enkele softdrinks, bier of wijn
  snack
  snorkelmateriaal

  Met vertrek vanaf Lindos of Kolymbia zijn er andere baaien te bezoeken dan vanaf Rhodos. Bezoek vanaf Lindos Tsambika baai, Stegna, Haraki en Kokkino Ammos en vanaf Kolymbia kunnen ook Afandou, Ladiko en Anthony Quinn bezocht worden. Er zal in meerder baaien gestopt worden om te zwemmen en te snorkelen. De lunch zal aan boord bestaat uit Griekse salade, pastitio en fruitsalade. Enkele drankjes zijn inbegrepen in de prijs, water, koffie, thee, softdrinks, wijn, bier. Vertrek is vanuit de grote baai van Lindos. Aan boord is snorkel materiaal en een onderwater camera aanwezig. En dagje volop genieten!

 • Kolymbia / Stegna baai
  Tsambika baai
  Haraki baai
  Kokkino Ammos

  OF

  Anthony Quin baai
  Ladiko baai
  Traganou baai
  Kalithea baai

  Vanaf het haventje van KOLYMBIA vertrekt er een zeiljacht dat langs de oostkust van Rhodos vaart en van Kolymbia Afandou Ladiko, Anthony Quinn OF Stegna, Tsambika, Haraki en Kokinno Ammos bezoekt. Lunch en meerdere drankjes zijn inbegrepen in de prijs en er is snorkelmateriaal aan wezig aan boord. Rond 16.30 - 17.00 eindigt de zeiltocht weer in the Lindos haven.

PRIJS
v.a. 750,- per dag PRIVE

ikwilgraagboeken

 

calltoactionWAcalltoactionWA

Hoe kom je naar KOLYMBIA haven?

PrivéTransfer met luxe mercedes bus

transferminibussespictures

Kies voor een privé transfer; klik hier voor meer informatie

 

dagzeil excursie vanaf Kolymbia | Daysail excursion departing from Kolymbia | Rhodes | Sail In Greece www.sail-in-greece.net

Bus - Vanaf Mandraki gaat er een bus richting Kolymbia| Bustijden
Taxi - Vanaf verschillende punten van het eiland zijn taxis beschikbaar kijk hier voor de prijzen per afstand | Taxiprijzen
Huurauto - volg de Rhodos Lindos tot aan Kolymbia rij de lange weg af tot aan het einde. daar rechts en meteen links tot aan het haventje.