specialegelegenheden

1 DAG ZEILEN VANAF LINDOS

Vanaf het haventje van Lindos vertrekt er een zeiljacht dat langs de oostkust van Rhodos vaart en Kolymbia / Stegna, Tsambika, Haraki en Kokinno Ammos bezoekt. Lunch en meerdere drankjes zijn inbegrepen in de prijs en er is snorkelmateriaal aan wezig aan boord.

Dagzeil excursie vanaf Lindos Rhodos - Daysail excursion from Lindos Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

calltoactionWAcalltoactionWA

Hoe kom je naar LINDOS haven?

PrivéTransfer met luxe mercedes bus

transferminibussespictures

 Kies voor een privé transfer; klik hier voor meer informatie

dagzeil excursie vanaf Lindos | Daysail excursion departing from Lindos | Rhodes | Sail In Greece www.sail-in-greece.net

 

Bus - Vanaf Mandraki gaat er een bus richting Lindos | Bustijden
Taxi - Vanaf verschillende punten van het eiland zijn taxis beschikbaar kijk hier voor de prijzen per afstand | Taxiprijzen
Huurauto - volg de Rhodos Lindos tot aan Lindos en parkeer op de aangegeven parkeerplekken. De meeste parkeerplekken zijn tegen betaling.

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.