Lunch aan boord - dagzeilen met de hele familie op Rhodos vertrek vanaf Lindos |  daysailing with the whole family on Rhodes departure from Lindos | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net
LINDOS TRADITIONEEL GROEP
75€ pp   |  kind onder 12 jaar 45€

1-10 personen
Lunch exclusief

Een unieke kans om aan boord van dit prachtige schip mee te varen. Met vertrek vanuit Lindos geeft dit de gelegenheid om nieuwe baaien te ondekken.
Van deze boot is er maar één op Rhodos! Een prachte traditionele houten boot, ook ideaal voor kinderen! Lunch niet inbegrepen -  er is gelegenheid voor lunch 'on shore' in de baai van Haraki, de kapitein en zijn vrouw zullen je een taverna adviseren.

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.