Geniet van een aangename dag zeilen met een luxe zeiljacht op Rhodos | Enjoy the pleaseure of sailing with a luxury sailingyacht in Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

RHODOS COMFORT
(Privé) 1-10 pers

Met deze zeilcruise, met een Benetau First 41.5, kies je voor een dag zeilen met zeer ervaren schippers, waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.
De schipper zorgt voor een zeer professionele organisatie van de dagcruise.


VANAF 455€ per dag privé
Lunch inbegrepen

Vooral ervaren zeilers zullen veel plezier beleven aan deze dagcruise, zelf het roer in handen nemen is zeer zeker een plezier aan boord.
De zeilcruise gaat langs de oostkust en er zal in verschillende baaien worden gestopt, waaronder Anthony Quinn en Kalithea.

Lunch is inbegrepen in de prijs en wordt aan boord geserveerd.

PRIJZEN

Boek meteen;
BOEK NU via de blauwe tab RESERVEREN onder aan de pagina.
Of bel +30 6945222642
RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.