zwem naar de grot - dagzeilen met de hele familie op Rhodos | Swim to the cave - daysailing with the whole family on Rhodes | Lunch aan boord - dagzeilen met de hele familie op Rhodos | Lunch on board - daysailing with the whole family on Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

RHODOS TRADITIONEEL PLUS
850€ per dag privé

1-30 personen
inclusief lunch

Een GROOT houten traditionele zeilschip met ruimte tot wel 30 personen. Ideaal voor grote groepen, beleef met vrienden of familie een onvergetelijke dag.
Ideaal voor kinderen, volledige dek toegankelijk en zonder veel obstakels. Dit prachtige zeiljacht is een fantasche locatie voor afterparty na een bruiloft of doop. Geniet van een prachtige zeiltocht met een echt traditioneel zeiljacht.

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.