Lunch aan boord - dagzeilen met de hele familie op Rhodos | Lunch on board - daysailing with the whole family on Rhodes | Lunch aan boord - dagzeilen met de hele familie op Rhodos | Lunch on board - daysailing with the whole family on Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

RHODOS TRADITIONEEL
(Privé & Groep) 1-10 pers

De beste dag van de vakantie! Van deze boot is er maar één! Een traditionele houten boot, ideaal voor kinderen, volledige dek toegankelijk en zonder veel obstakels

VANAF 390 € per dag privé
Dagexcursies 60 € pp.pd inclusief lunch

Kapitein Savvas is een echt oude rot in het vak en weet dus als geen ander hoe leuk het is om aan het roer te staan. Hij laat dan ook met veel plezier ander meegenieten, wanneer dat kan.
Een prachtige dagexcursie lang de oostkust van Rhodos. Vertrek 's morgen uit de Mandraki haven van Rhodos en zeil langs de oostkust van Rhodos.

Leg aan in de baai van Kalithea en in de prachtige Anthony Quinn baai , Zwem in de baai van Ladiko en vraag kapitein Savvas of er gelegenheid is om naar de grot te zwemmen, een ervaring op zich!

Dit traditionele zeiljacht is zeer aangenaam voor familie met kinderen en voor ouderen gezien het dek zeer gemakkelijk toegankelijk is en er weinig obstakels zijn.

PRIJZEN

Boek meteen;
BOEK NU via de blauwe tab RESERVEREN onder aan de pagina.
Of bel +30 6945222642


RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.