Dagje zeilen met je vrienden op Rhodos | One day sailing with your friends on Rhodes | Sail in Greece | sail-in-greece.net

RHODOS MODERN
400€  per dag privé

1-8 pers
Lunch inclusief

Kies voor een top dag! Een gezelligere kapitein vindt je niet, hij maakt van elke zeiltrip een feestje. Geniet aan boord van een overheerlijk lunch en zwem in de azuurblauwe wateren van de Egeische zee. Kom aan het einde van de middag weer ontspannen, gebruind en voldaan terug in de Mandraki haven van Rhodos.

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.