specialegelegenheden

ZEILWEEK MET SCHIPPER

Deze optie verschilt met de meezeilvakantie-optie, een zeilvakantie met schipper houdt, in dat je alleen de boot en de schipper huurt en je dus zelf kookt of eet in een taverna aan land.  Vergelijk het met het huren van een appartement halfboard style (ontbijt + lunch)

calltoactionWAcalltoactionWA

Kies voor een jacht met schipper of huur een bareboat en boek de schipper extra. Geniet en ontspan terwijl de kapitein aan boord het werk doet, de onderstaande jachten zeilen met hun eigen kapitein. Zij kennen dus het schip op hun duimpje, kennen de omgeving en de weeromstandigheden, een aangenaam idee!
 
Behalve alle ondergenoemde jachten kunnen ook ALLE bareboat worden jachten gehuurd met extra + crew. Kijk hier welke bareboat jachten er beschikbaar zijn
 
Agathonisi zeilboot
RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.