Geniet van de luxe tijdens een dag zeilen met een prestige zeiljacht op Rhodos | Enjoy the luxury while sailing with a prestige sailingyacht in Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

RHODOS PRESTIGE | WEEK
PRIJS

Een week zeilen
6 personen privé

Een oase van luxe en verwennerij. Deze cruise is tot in de puntjes verzorgd. Ervaar deze aangename week of 2 als een ware ontspanning. Alle extras kunnen worden verzorgd. Stippel samen met de kapitein een mooie route uit. Bezoek Chalki of Symi en geniet van depittoresque eilandjes.

Ook voor huwelijks aanzoeken, vernieuwing van de huwelijksbelofte en huwelijks cruises. Kies voor een prestige zeiltocht. Op het prachtige goeduitziende zeiljacht begint het genieten van een luxe zeiltocht. Vanaf het aan boord gaan tot het verlaten van het jacht zal alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Met een ongelovelijk gedrevenheid zal de kapitein er alles aan doen om er voor te zorgen dat het zijn gasten aan niets ontbreekt.

Voor de lunch heeft de kapitein heeft een a-la-carte menukaart waaruit voorhand een keuze kan worden gemaakt, zodat er tijdens de zeilcruise kan worden genoten van eenoverheerlijke maaltijd. Ook champagne en andere drankjes kunnen op aanvraag aan boord aanwezig zijn. Alle hapjes en drankjes zijn exclusief de huur prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over het menu. Wil je liever on-shore in een taverna lunchen dan kan dat natuurlijk ook!

Zijn er verder nog andere wensen of extra's twijfel niet, de kapitein zal zijn best doen om alles perfect te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.

 

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.