ZEILEN ÉN RHODOS ONTDEKKEN
Combineer 2 of 3 dagen zeilen met een verblijf op Rhodos

Ontdek tijdens je vakantie én het eiland Rhodos én de Dodecanese eilanden!


 2 days sailingtrip from Rhodes | 2 dagen zeilen vanaf Rhodos | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net SUN ODYSSEY 49
  8 p | 3 db cab + 2 lounge | 3 wc
  Vanaf 650 € per nacht
  + Ontbijt 12 € pp pd
  + Lunch   20 € pp pdCombineer een bezoek aan Rhodos met een aantal dagen zeilen. 
Zeil 2 of drie dagen langs de eilanden rondom Rhodos; Symi, Chalki, Tilos Nyssiros of Alimnia bezoek daarna het prachtige eiland Rhodos.

Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie in de oude stad als uitvalsbasis en ontdek de indrukwekkende geschiedenis van het eiland van de zon.
Dé manier om niet alleen een paar dagen heerlijk te zeilen maar om tegelijktijd ook nog eens wat cultuur op te snuiven op het prachtige eiland van Rhodos.

Klik hier voor een accommodatie op Rhodos

Boek meteen;
BOEK NU via de blauwe tab RESERVEREN onder aan de pagina.
Of bel +30 6945222642

RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.