specialegelegenheden

 Geniet van de luxe tijdens een dag zeilen met een prestige zeiljacht op Rhodos | Enjoy the luxury while sailing with a prestige sailingyacht in Rhodes | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

RHODOS PRESTIGE

  • 2 dagen of een lang weekend zeilen
  • 6 personen max. privé
  • 2x lunch + 1x ontbijt inbegrepen

Zeilen met zeer ervaren schippers naar Symi of Chalki. De schipper zorgt voor een zeer professionele organisatie van de 2 daagsecruise. Vooral ervaren zeilers zullen veel plezier beleven aan deze dagcruise, zelf het roer in handen nemen is zeer zeker een plezier aan boord.

PRIJS:

 

 tripadvisorlogoTAreview

calltoactionWAcalltoactionWA

RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.