specialegelegenheden

TE GAST AAN BOORD

Deze optie verschilt van zeilen met bemanning, namelijk een mee zeil vakantie of te wel sail-a-long houdt in dat er een kapitein en een hostess aanboord zijn om de gasten van alle gemakken te voorzien, een hapje een drankje en de verzorging van de boot wordt allemaal geregeld. Het is als het ware een soort van hotel op het water.

 Mee zeilen met de Along | Sail-a-long with the Along | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Mee zeilen met de Magisch | Sail-a-long with the Magisch | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

calltoactionWAcalltoactionWA

Altijd als eens willen zeilen maar geen optie gevonden voor het hele gezin? DIT is de oplossing..!! Aan boord van een zeiljacht waar de schipper (en zijn vrouw) de gasten in de watten leggen.De ideale manier van zeilvakantie voor koppels met kinderen. Geniet aan boord van dit drijvende hotel!

De kapitein en zijn partner verwelkomen de gasten op hún jacht waardoor er een familiale sfeer onstaat, je voelt je thuis. Meestal verlaten de gasten na afloop van de zeilreis als vrienden het jacht! De kapitein en de hostess bevinden zich de volledig zeilperiode aan boord, zij hebben hun eigen cabine en bewegen zich met absolute discreetheid aan boord. Bepaal samen met de kapitein waar de reis naar toe gaat, dagelijks wordt er opnieuw gekeken naar de route. Afhankelijk van het weer en de wind kan deze eventueel wijzigen. Een Sail-a-long zeilvakantie is niet duurder dan een hotel voor het hele gezin. Zeker als er meerdere gezinnen deelnemen, dan kan de prijs per gezin nog wel eens een stuk lager uit komen dan een overnachting aan land.


RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.