Meezeilvakantie - te gast aan boord | Sail-a-long holiday - guest on board | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net
TE GAST AAN BOORD van het jacht van de schipper

De ideale manier van zeilvakantie voor koppels met kinderen.
Geniet aan bod van dit drijvende hotel!

Altijd als eens willen zeilen maar geen optie gevonden voor het hele gezin? DIT is de oplossing..!!
Aan boord van een zeiljacht waar de schipper (en zijn vrouw) de gasten in de watten leggen.

De kapitein en zijn partner verwelkomen de gasten op hún jacht waardoor er een familiale sfeer onstaat, je voelt je thuis.
Meestal verlaten de gasten na afloop van de zeilreis als vrienden het jacht!

De kapitein en de hostess bevinden zich de volledig zeilperiode aan boord, zij hebben hun eigen cabine en bewegen zich met absolute discreetheid aan boord.
Bepaal samen met de kapitein waar de reis naar toe gaat, dagelijks wordt er opnieuw gekeken naar de route. Afhankelijk van het weer en de wind kan deze eventueel wijzigen.

Een Sail-a-long zeilvakantie is niet duurder dan een hotel voor het hele gezin. Zeker als er meerdere gezinnen deelnemen, dan kan de prijs per gezin nog wel eens een stuk lager uit komen dan een overnachting aan land.

 

 Mee zeilen met de Along| Sail-a-long with the Along| Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

Wat maakt deze Sail-a-long zo speciaal maakt, is dat je naar dat ongelooflijke plaatsen gebracht wordt zodat de schoonheid van de zee en het wonder van de mens kan worden ervaren.
Je voelt je als nooit tevoren en vergeet alles over de stress thuis, op deze vakantie van je leven. Leun achterover achterover en ontspan, de crew zal er voor zorgen dat, als je eenmaal bent aangekomen, je nooit meer weg wilt...

Geniet na het wakker worden van een al-fresco ontbijt, over het algemeen wordt er eerst een paar uur gevaren, waarna er een plek voor de lunch gevonden wordt. Er is gelegenheid om te zwemmen, te snorkelen of te gaan vissen, genieten van de rest van de middag terwijl je naar je bestemming zeilt. Grote kans dat er nog iets moois ondekt wordt.

's Avonds wordt er in een lokaal restaurant gegeten of geniet je van een diner aan boord. Drink na het eten drinken een koffie (of thee) en ontspan buiten onder de sterrenhemel met een drankje in goed gezelschap en geniet van de vele verhalen die de kapitein en zijn vrouw te vertellen hebben. Slapen in de hut of kies ervoor om de nacht door te brengen op het dek ...!

Deze Classic Yacht is een 60 ft aft cockpit sloop en werd ontworpen door de wereldberoemde Philip Rhodes en volledig gebouwd met teak (!) door de beroemde jachtbouwer Cheoy Lee in Hong Kong. Ze werd in 1965 voltooid. Haar eerste eigenaar, een Amerikaanse ondernemer, gebruikte haar voor vele Classic Yacht regatta's in de VS, Antigua en het Caribisch gebied.

Vandaag, na 45 jaar tweemaal de wereld te zijn omgezeild(!), heeft het jacht niets van haar oorspronkelijke pracht verloren, met haar gracieuze lijnen is ze zelfs vandaag de dag één van de mooiste klassieke zeiljachten ooit gebouwd.

De kapitein en zijn vrouw zijn Nederlands en zeilen al sinds 2004 met dit prachtige jacht. Zij brachten haar rond de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Arabische Zee, de Indische Oceaan en de Malakka Straights. En sinds 2011 zijn ze weer terug in de Middelandse zee, en zeilen ze rond op de Turkse en Griekse wateren.

LAAT ME DE PRIJS MAAR ZIEN

> Technische data

 

Mee zeilen met de Magisch | Sail-a-long with the Magisch | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

De Crew van 'Magisch' biedt aangepaste reizen aan in heel Griekenland: Dodekanesos, Cycladen, Sporaden, Ionische en de Saronische golf.

Zeilen in Griekenland biedt een grote sensatie.. je zeilt weg naar de rustige, ongerepte en diverse eilanden en geniet.
Je wordt meteen verliefd op deze schattige eilandjes met elke hun eigen atmosfeer. Geniet van hun zandstranden, warme wateren, rijke geschiedenis, betoverende karakter, Venetiaanse architectuur, Byzantijnse kerken en middeleeuwse castles. In elk eiland vindt je prachtige stranden en baaien die je zeker niet mag missen.

LAAT ME DE PRIJS MAAR ZIEN

Technische data

 


RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.