Mee zeilen met de Magisch | Sail-a-long with the Magisch | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

De Crew van 'Magisch' biedt aangepaste reizen aan in heel Griekenland: Dodekanesos, Cycladen, Sporaden, Ionische en de Saronische golf.

Zeilen in Griekenland biedt een grote sensatie.. je zeilt weg naar de rustige, ongerepte en diverse eilanden en geniet.
Je wordt meteen verliefd op deze schattige eilandjes met elke hun eigen atmosfeer. Geniet van hun zandstranden, warme wateren, rijke geschiedenis, betoverende karakter, Venetiaanse architectuur, Byzantijnse kerken en middeleeuwse castles. In elk eiland vindt je prachtige stranden en baaien die je zeker niet mag missen.

LAAT ME DE PRIJS MAAR ZIEN

Technische data

 


RESERVEER HIER
1000 tekens over
Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor.

Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..

Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team

Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de blauwe tab om het formulier te sluiten.