specialegelegenheden

Mee zeilen met de Magisch | Sail-a-long with the Magisch | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

SAIL A LONG | MAGISCH

  • 1 of 2 weken zeilen
  • 6 personen privé
  • ook cabin charter mogelijk op bepaalde data ( boek alleen een bed)

De Crew van 'Magisch' biedt aangepaste reizen aan in heel Griekenland: Dodekanesos, Cycladen, Sporaden, Ionische en de Saronische golf.

Zeilen in Griekenland biedt een grote sensatie.. je zeilt weg naar de rustige, ongerepte en diverse eilanden en geniet. Je wordt meteen verliefd op deze schattige eilandjes met elke hun eigen atmosfeer. Geniet van hun zandstranden, warme wateren, rijke geschiedenis, betoverende karakter, Venetiaanse architectuur, Byzantijnse kerken en middeleeuwse castles. In elk eiland vindt je prachtige stranden en baaien die je zeker niet mag missen.

 

PRIJS

 

AANBIEDINGEN

 

Technische data

calltoactionWAcalltoactionWA

Altijd als eens willen zeilen maar geen optie gevonden voor het hele gezin? DIT is de oplossing..!! Aan boord van een zeiljacht waar de schipper (en zijn vrouw) de gasten in de watten leggen.De ideale manier van zeilvakantie voor koppels met kinderen. Geniet aan boord van dit drijvende hotel!

De kapitein en zijn partner verwelkomen de gasten op hún jacht waardoor er een familiale sfeer onstaat, je voelt je thuis. Meestal verlaten de gasten na afloop van de zeilreis als vrienden het jacht! De kapitein en de hostess bevinden zich de volledig zeilperiode aan boord, zij hebben hun eigen cabine en bewegen zich met absolute discreetheid aan boord. Bepaal samen met de kapitein waar de reis naar toe gaat, dagelijks wordt er opnieuw gekeken naar de route. Afhankelijk van het weer en de wind kan deze eventueel wijzigen. Een Sail-a-long zeilvakantie is niet duurder dan een hotel voor het hele gezin. Zeker als er meerdere gezinnen deelnemen, dan kan de prijs per gezin nog wel eens een stuk lager uit komen dan een overnachting aan land.


RESERVEER HIER
1000 tekens over

Met deze gegevens stellen wij een vrijblijvend voorstel voor. Indien ons voorstel aansluit bij je wensen, maken wij je bekend met de reserverings procedure, mocht het voorstelde jacht of de zeilvakantie toch niet geheel zijn wat je in gedachten hebt, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat wij verder kunnen inspelen op je specifieke behoeften en doen ons best alsnog een geschikt jacht of geschikte zeilvakantie voor je te vinden vinden..


Sail in Greece is betrouwbaar, serieus en flexibel. Doordat we de lokale markt goed kennen kunnen we gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen. Wij organiseren graag jouw top zeilvakantie!

Zonnige zeil-groeten,
Sail in Greece Team
Op mobiel scherm draai horizontaal voor een volledige overzicht. Klik de groene kop versturen om het formulier te versturen en nogmaals op de BLAUWE TAB om het formulier te sluiten.te regelen. Een zeer aangename en luxueuse zeilcruise.