specialegelegenheden

IRWIN 65' - Ketch

Technical Data

Layout of the Irwin 65' sail-a long holiday Rhodes Greece| Layout van de Irwin 65' mee zeilvakantie Rhodos Griekenland | Sail in Greece Rhodes | sail-in-greece.net

typeSloop
hutten / slaapplaatsen 5 / 6-8 +2 crew
LOA 21,50
toiletten 4
Beam 5,30
Diepgang 1,85
Motor Perkins 200HP
Dieseltank (liter) 2650 liters
Watertank (liter) 3700 liters
Bouwjaar  

calltoactionWAcalltoactionWA

Altijd als eens willen zeilen maar geen optie gevonden voor het hele gezin? DIT is de oplossing..!! Aan boord van een zeiljacht waar de schipper (en zijn vrouw) de gasten in de watten leggen.De ideale manier van zeilvakantie voor koppels met kinderen. Geniet aan boord van dit drijvende hotel!

De kapitein en zijn partner verwelkomen de gasten op hĂșn jacht waardoor er een familiale sfeer onstaat, je voelt je thuis. Meestal verlaten de gasten na afloop van de zeilreis als vrienden het jacht! De kapitein en de hostess bevinden zich de volledig zeilperiode aan boord, zij hebben hun eigen cabine en bewegen zich met absolute discreetheid aan boord. Bepaal samen met de kapitein waar de reis naar toe gaat, dagelijks wordt er opnieuw gekeken naar de route. Afhankelijk van het weer en de wind kan deze eventueel wijzigen. Een Sail-a-long zeilvakantie is niet duurder dan een hotel voor het hele gezin. Zeker als er meerdere gezinnen deelnemen, dan kan de prijs per gezin nog wel eens een stuk lager uit komen dan een overnachting aan land.